Rundt om Postbyen, ned til havnen og op på Skywalken
Fra Grød til Gourmet og tilbage igen – 1000 års madfortællinger
Berusende berigende bobler
Champagnes powerladies og andre historier
Vild med vin – Byvandring i vinens tegn | Besøg på vinbar
SKÅL Danmark!
Christianshavn, kendisser og krinkelkroge i København
De skjulte historier fra Kastellet til Nyhavn i København
Skæbnefortællinger i stræderne – Ukendte gader med gode historier
Vesterbro Blues- Historier om Vesterbro og dem, der boede der
Vild, vovet, Nordvest – Historier om det gamle og nye NV
Mellem Himmel og Hav – Byvandring i Nordhavn
Faderen, sønnen og øllen – Byvandring i Carlsberg Byen
Kastelskrøniker – Opdag Kastellets vanvittige historier
Fra honnør til hipster – Røverhistorier fra Holmens folk
Nyhavns hemmeligheder – Mord, spøgelser og øl
Godnat Ole, pengene ligger i vinduet – Nyboderhistorier
Refshaleøen – Det sidste klondike
Varighed: 1 time og 45 minutter
Start: La Banchina
Slut: Reffen
Kirkegård, kebab og superkile – en fortælling om Nørrebro
Kundeudtalelser
Det siger vores glade og tilfredse kunder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi sender nyhedsbrev ud løbende. Vi fortæller om vores arrangementer, sjove anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.
Byvandringer om mad og drikke i København
Vi vandrer i gaderne, hvor københavnerne har ændret spisevaner i flere hundrede år på grund af opfindelser som kødhakkeren og komfuret, men også hvor vi altid er blevet inspireret fra udlandets og indvandringens krydderier, farver og sammensætninger.
Madkulturens udvikling og byvandring med smagsprøver
Vi fortæller om det nye nordiske køkken, om tankerne bag det nordiske manifest, det lokale, det sæsonprægede og det rene, legende og eksperimenterende køkken. Bliv klogere på hvordan det har påvirket den danske madstandard fra udvalget i Netto til de mange Michelinrestauranter!
Øl- og vinkulturen fra middelalderen, renæssancen og op til i dag er også fornøjeligt pensum, når vi slentrer gennem historier om de ølbryggende munkes Gråbrødre Torv, den første spæde start på Carlsberg og adelens svar på Glühwein, længe inden afterski var opfundet.
Du skal selvfølgelig ikke vansmægte! Vi byder på smagsprøver både indenfor og udenfor.